Cílem portálu je vytvořit největší databázi klubů zamřených na výuku bojových sportů, bojových umění či sebeobrany. Místo, kam zamíří každý zajemce o bojové sporty a vždy najde to co potřebuje. Ať už je to sportvní klub nebo událost v jeho okolí. 

Facebook se pro mnohé kluby stal jediným komunikačním kanálem. Bohužel jak rychle se objeví lákavá pozvánka na jejich událost, tak rychle zase ze zdi mizí pod tíhou fotek jidel vašich kamarádů. Navíc událost jen od klubů, které na facebooku záměrně sledujete. Na dobudo.cz můžete mít to samé (bohužel bez fotek jídel), zároveň můžete najít i jiné akce, které vás mohou zaujmout a třeba si díky tomu i najít klub, který více splňuje vaše požadavky na výuku. 

A i když je podobných portálů více, jsme jediní, s tak úzkým zaměřením. Zde se vám nebude plést pod nohy (pod myš) například fotbalový turnaj (nic proti fotbalu). Nechceme se zaměřovat na kvantitu, ale na kvalitní obsah z oblasti bojových sportů, bojových umění a sebeobrany a všeho co tím souvisí.