Online cvičení tai chi Frýdek Místek

Cvičte v klidu doma - Online tai chi ve Frýdku Místku. Tchajti centrum nabízí zájemcům cvičení online tai chi na bolesti zad způsobené prací u počítače a zarověň jako cvičení proti stresu.

Online tai chi Frýdek Místek - součástí cvičení online je zdravotní rozcvička od hlavy až k patě, cílené cviky na bolest krční páteře, cviky na bolest hrudní páteře a cviky na bolest bederní páteře, cvičení na kulaté záda, cviky na bolest zápěstí nebo bolavé klouby z práce na počítači. Je toho daleko více.

Nesmíme zapomenout ani na dechová cvičení jako je online čchi kung, nebo online cvičení na jemné protažení a posílení ochablých svalů.

 

Tai chi trenér Frýdek Místek

Online výuka tai chi ve Frýdku-Místku probíhá pod vedením zkušeného tai chi trenéra Marcela, který má za sebou více jak 15 let praxe v tai chi v Ostravě a zkušenosti s výukou kurzů více než 4000 hodin. Je i trenérem pro zdravá záda a tyto lekce vede v Ostravě.

Pomáhá zdravotním tai chi cvičením v neziskových organizacích lidem trpící duševním onemocněním, epilepsií nebo se zrakovým postižením.

Jeho praxe obsahuje i cvičení tai chi ve firmách pro zaměstnance v kancelářích, kteří často mají bolavá záda a trpí syndromem karpálního tunelu.

Potřebujete zpomalit a zklidnit? Uvolnit napětí v těle? Nechat efektivně odpočnout unavenou hlavu? Online tai-chi Frýdek Místek s trenérem Marcelem vám tuto péči o tělo a mysl dopřeje.

Trénink probíhá kdekoliv, třeba v práci, doma nebo venku na zahradě. K online cvičení potřebujete počítač nebo notebook či tablet nebo chytrý mobil a připojení na internet.

Další podrobnější informace najdete: Online tai chi Frýdek Místek

Rád vás uvítám v klubu taiji Frýdek Místek. Trenér Marcel (Tchajťi centrum)