Klubový profil

základním smyslem registrace, je vytvořit si na portále profil svéhu klubu, kde stačí vyplnit základní údaje o klubu a zaměření výuky. Tím se klub okamžitě začlení do databáze, získá svoje místo na interaktivní mapě a vlastní profilovou stránku. Zájemci, kteří hledají vhodný klub ke cvičení, si jej pak můžou vyhledat na základě jednoduchého filtru. 

Lekce

Řekněte o sobě více. Díky jednoduchému správci lekcí, si můžete vytvořit přehledný týdenní kalednář, který bude zobrazen na vaší profilové stránce. 

Akce

Propagujte na portále událost, kterou pořádáte. Nahrejte plakát události, vyplňte základní údaje o akci a jedním kliknutím ji pošlete do veřejného kalendáře akcí. 

Místa

máte více poboček nebo jen cvičíte na různých místech? Vytvořte si seznam míst, které se spolu s vaším klubem, zobrazí na interaktivní mapě a zvětšte tak vaše pole působnosti, při hledání nových členů. Pro jednotlivá místa můžete vytvořit samostatný kalendář lekcí. 

Správa členů

mějte přehled o vašich členech. Vyzvěte je, aby si váš klub vyhledali a na profilové stránce stvrdili, že jsou členy klubu. Vznikne tak interakce mezi klubem a jeho členy, kterým neunikne žádná nová akce klubu.

Trenéři

Z jednotlivých členů můžete jedním kliknutím udělat trenéra a znovu tak rozšířit vaš klubový profil. Trenéři se pak dají přiřadit k jednotlivým akcím a lekcím a díky těmto vazbám může vzniknout samostaný profil trenéra.

Blog

zvyšte si PR a pište články do klubového blogu. Ty se zobrazí opět na profilové stránce i v blogu portálu dobudo.cz

Mnohem více ....

toto je výčet základních funkcích, které jsou a budou zdarma. Vymýšlíme a připravujeme stále nové funkce, které by Vám měli co nejvíce usnadnit vedení vašeho klubu. Registrujte se a vyzkoušejte sami.